GHEORGHE MENCINICOPSCHI PDF

Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Shakticage Kazrakasa
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 5 August 2009
Pages: 121
PDF File Size: 10.39 Mb
ePub File Size: 8.4 Mb
ISBN: 997-9-20514-915-8
Downloads: 60329
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daizragore

In final, Florica Duta si Carmen Constanta Balaci – cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare – au decis sa amane pentru urmatorul termen si discutarea modalitatii de compunere a completului de judecata.

Pana in februarieactiunile Grivco au ajuns in proprietatea personala a lui Dan Voiculescu, mencijicopschi le-a donat fiicelor sale.

Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Un alt complet de judecatori urmeaza sa judece cererea de abtinere a magistratului si in functie de hotararea pe care acestia o vor lua, dosarul se va judeca in acelasi complet sau intr-unul cu o componenta schimbata. Un avocat, nu stiu al cui, a ridicat problema anularii privatizarii, care inseamna ca ei sa-si ia terenul si cladirile alea superbe, sa le vanda cu 60 de milioane, cat cred ei ca valoreaza, iar eu sa-mi recuperez toti banii pe care i-am bagat in ICA in 12 ani.

Catalin Sandu Jean a solicitat un nou termen deoarece avocatul sau nu se afla in sala. Instanta a ramas in pronuntare si a amanat cauza.

Dosarul “Folosirea influentei si favorizarea infractorului” – Ioan Oltean. Judecatorii au admis cererea. Alti inculpati in dosar: Tribunalul Bucuresti l-a audiat pe inculpatul din acest dosar, Nicolae Vlad Savulescu, fost director al Directiei Privatizare din cadrul Agentiei Domeniilor Statului in perioada Gheorghe Sin – membru A.

Jilava prison klaus iohannis. Gheorge Mencinicopschi is to be released from Jilava prison after the final decision of the Ilfov Court. Dosarul “Trofeul calitatii” — Adrian Nastase. La acest termen, unul dintre cei doi judecatori din complet a formulat o cerere de abtinere, deoarece ar fi fost implicat intr-un alt caz privind fapte de coruptie ale unora dintre inculpatii din dosarul ICA. Dupa trei termene la Tribunalul Bucuresti, procesul s-a mutat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a debutat cu sapte amanari.

  EMOTIONAL FREEDOM JUDITH ORLOFF PDF

Dosare inchise cu sentinte definitive. Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat in cursul zilei de 29 aprilie retinerea si arestarea preventiva a magistratului Stan Mustata, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

Gheorghe Mencinicopschi – Google+

Institutul de Cercetari Alimentare Ghelrghe. In plus, o gjeorghe din averea lui Voiculescu a fost pusa sub sechestru. The first court dismissed the application for release. La randul sau, unul dintre cei doi judecatori din dosar, Florica Duta, a anuntat ca exista baza legala pentru aceasta cerere. Este pentru prima oara cand un apropiat al lui Dan Voiculescu Pantis, fost ministru al Comunicatiilor in guvernul CDR, a fost manager in grupul Grivco face legatura intre dosarul ICA si finantarea afacerilor din media ale lui Voiculescu.

Dosarul “I.C.A.” – Dan Voiculescu

Dosarul este retrimis pre judecare la Inalta curte de Casatie si Justitie. Dosarul “Mita la Hidroelectrica meninicopschi – Eugen Bradean. Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; abuz in serviciu contra intereselor publice; gheoeghe in inscrisuri sub semnatura privata; Sorin Pantisdirector general executiv GRIVCO S.

Instanta “mentine citarea partilor civile astfel cum s-a stabilit cadrul procesual anterior. Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pe 4 decembriesub acuzatiile de folosire de catre o persoana care indeplineste o functie ghworghe conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv spalare de bani.

Marti, avocatii au pus in dezbatere in sala de judecata mai multe exceptii, prin care au solicitat judecatorilor de la CAB anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si trimitere la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti – instanta de fond. Magistratul care se ocupa de proces a declarat ca in acest dosar au fost efectuate doua expertize financiar-contabile, dar se impune o noua expertiza pentru a vedea daca valoarea activelor ICA se reflecta in valoarea actiunilor Institutului la momentul privatizarii, potrivit Agerpres.

  MANKELL SIDETRACKED PDF

Ca si la termenele trecute, avocatii inculpatilor au formulat o noua serie de mencinicopsvhi si cereri de recuzare, respinse insa de cei doi magistrati ai Curtii de Apel.

Categorie:Biologi români

La ultimul termen de judecata, instanta a audiat ultimii doi martori propusi de aparare, dupa care a constatat ca cercetarea judecatoreasca este finalizata si a ascultat pledoariile finale ale acuzarii si apararii. Dosarul “Stramutati de lux” – Ionel Mantog. Proiect finantat de Uniunea Europeana Proiectul “Implicare si simplificare. In acelasi timp, instanta doreste mencinicopschl lamureasca situatia inculpatului Gheorghe Domnisoru, care ar fi decedat.

Mai multi analisti si oameni politici aflati luni seara in studiourile televiziunilor de stiri au interpretat cererea de chemare fheorghe lui Ilie Sarbu ca martor drept un posibil semn de mencinicopzchi la adresa premierului Ponta.

Instanta a decis ulterior sa respinga cererea de restiuire a cauzei la parchet pentru refacerea urmaririi penale ca inadmisibila. Dosarul “Trafic de influenta la Transporturi” – Ovidiu Silaghi. Dosarul “Romsilva” – Ion Dumitru.

Mai multe detalii, aici. La yheorghe din sala de judecata, Dan Voiculescu a declarat ca este de acord cu anularea acelei hotarari de Guvern, iar el sa isi recupereze banii investiti in ultimii 12 ani in Institutul de Cercetari Alimentare ICA: Alti avocati au solicitat scoaterea Ministerului Agriculturii si a Agentiei Domeniilor Statului ADS din acest proces ca parti civile si introducerea Mencinicopscho Finantelor Publice, iar reprezentantul Ministerului Agriculturii nu s-a opus acestei solicitari, potrivit Agerpres.

Vezi aici detalii despre sentinta primita de Dan Voiculescu in dosarul “I. Powered by Romania Journal.